zondag 1 oktober 2017

Jules en zijn familie, allemaal vriendjes!

Deze week maakten we kennis met de familie van Jules. Juf Véronique en ik speelden poppenkast voor onze klasjes en voor het klasje van juf Julie. 

 

In de klas konden we puzzels maken van Jules en zijn familie en sorteren van klein en groot.We deden een teloefening met Jules en Marie! 

Op woensdag was het opendeurtje maar wij verhuisden voor een half dagje naar het gangetje en ons deurtje bleef gesloten zodat de kleuters ook in de gang konden spelen. 

De kleuters knipten eerst stroken papier in kleine stukjes en dan kleefden ze de snippers op de juiste plaats. De paarse snippers op de broek van Jules en de oranje voor de trui van Jules.

Op donderdag kwamen de fluogrieten in onze klas op bezoek! We zagen ze meteen aankomen in onze klas omdat ze zo fluo waren! Ze brachten een cadeautje mee voor ons, onze fluovestjes! Vanaf nu dragen we elke dag ons fluovestje zodat we veilig zijn in het verkeer. We maakten een matrix van de familie van Jules. 
Dat was niet gemakkelijk hoor!


Op donderdag mochten wij gaan spelen en sporten in de sportschuur! Juf Sophie bracht allerlei leuke spullen mee waarmee we ons rot amuseerden! 
(Het was niet simpel om van al die huppelende, spelende en springende kapoenen een foto te trekken. :-) ) 

Het was top!


Vliegen met juf Sophie!
Wat is dat spelen vermoeiend!Sommige kapoenen hadden even de tijd om te komen knuffelen met de juf.
Maar de rest had het véél te druk! ;-) 


Op naar nog een week met Jules en zijn familie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten